۱۳۹۶/۱۰/۰۴

چه میزان از پول ملت ایران در بودجه 97 صرف آخوندها میشود؟

چه میزان از پول ملت ایران در بودجه 97 صرف آخوندها میشود؟


این سوالی است که بسیاری از دوستان می خواهند آن را بدانند و می پرسند، دربرنامه ای که هفته پیش در این باب ساختم بسیاری از من خواستند تا این موارد را به صورت لیست در اختیار مردم قرار دهم. 
این فقط گوشه کوچکی از ردیف های بودجه ای است که صرف آخوندها و اعوان و انصارشان می شود. به یاد داشته باشید که با 100 میلیارد تومان می شود 10 هزار شغل پایدار برای مردم ایجاد کرد.


سهم آخوند و سهم ملت

حال ببیینید که پولی که باید صرف ملت و کشور ایران و آبادانی ایران شود در کجا سرمایه گذاری می شود:

مرکز خدمات حوزه‌های علمیه ۶۰۰ میلیارد
شورای عالی حوزه‌های علمیه ۴۴۰ میلیارد
برنامه حمایت از حوزه‌های علمیه و مدارس علوم دینی ۴۲۰ میلیارد
حمایت از آموزش طلاب علوم دینی (برادران) ۳۵۳ میلیارد

پرداخت کمک هزینه معیشتی طلاب ۳۳۵ میلیارد

جامعه المصطفی العالمیه زیر نظر ناصر مکارم شیرازی ۳۰۳ میلیارد
شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران ۲۵۸ میلیارد
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ۲۱۰ میلیارد
پرداخت مستمری به معمرین، ازکارافتادگان و خانواده مرحومین طلاب و روحانیون ۱۸۷ میلیارد
سازمان تبلیغات اسلامی ۱۶۹ میلیارد

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ۱۳۴ میلیارد
نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ۱۲۹ میلیارد
شورای برنامه‌ریزی مدیریت حوزه‌های علمیه خراسان ۱۱۷ میلیارد
برنامه حمایت از حوزه‌های علمیه و مدارس علوم دینی ۱۰۰ میلیارد
نمایندگی ولی فقیه در سپاه ۹۴ میلیارد

حمایت از آموزش طلاب علوم دینی ۸۵ میلیارد
حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی ۸۴ میلیارد
حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی طلاب علوم دینی (برادران) ۶۶میلیارد


 حمایت از استقرار روحانی در مناطق مورد نیاز با اولویت مناطق روستایی، محروم و عشایری و مرزی ۵۹ میلیارد
شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه ۴۲ میلیارد
مرکز رسیدگی به امور مساجد در سال آینده ۳۸ میلیارد
مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ۳۷ میلیارد
برنامه گسترش و تعمیق اندیشه تقریب مذاهب اسلامی برای ایرانیان ۳۶ میلیارد
حمایت و سازماندهی اجرای مراسم ملی و مذهبی حدود ۳۶ میلیارد

توسعه وگسترش سینمای دینی۳۴ میلیارد
برنامه حمایت از فعالیت‌های فرهنگی ـ دینی پیروان اهل بیت درخارج ازکشور۳۲ میلیارد
ارائه خدمات فرهنگی، رفاهی و ورزشی به طلاب و روحانیون ۲۸ میلیارد

موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی متعلق به مصباح یزدی ۲۸

برنامه پژوهش‌های توسعه‌ای فرهنگی‌ـ دینی ۲۴ میلیارد
حمایت از فعالیت‌های پژوهشی طلاب در زمینه علوم دینی ۲۱ میلیارد
ستاد اقامه نماز ۱۹ میلیارد
کمک به تأمین مسکن طلاب و روحانیون ۱۷ میلیارد
حمایت و تولید آثار و فیلمنامه‌های «سینمای دینی» بیش از ۱۶ میلیارد

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی حدود ۱۴ میلیارد
جلب مشارکت‌های مردمی در برگزاری مراسم رسمی و عمومی حدود ۱۲ میلیارد
به کار گرفتن روحانیون و مبلغان برای تبلیغ و حمایت از فعالیت‌های تبلیغی ۱۲ میلیارد
کمک به تغذیه طلاب در مدارس شبانه‌روزی ۸ میلیارد

مثلا جالب است که بدانید : حسن خمینی ماهى ٦ميليارد ميگيرد كه آثار امام: نوع افتادن از طبقه دوم بر روی عمه و لذت بردن از طفل شيرخوار را نشر كند؟

حسن خمینی دارا بودن ماهی 6 میلیارد از بودجه 97
شاید شما نیز تحصیل کرده باشید و متعجب شوید که چطور عده ای به سادگی و با بورسیه به دانشگاههای آمریکا و کانادا فرستاده میشوند، ولی شما عملا راهی برای این گونه بورسیه ها پیدا نمی کنید.  در این بودجه هزینه زیادی برای ایرانیان خارج کشور و فرستادگان جمهوری اسلامی که از انقلاب دفاع می کنند آمده ذکر شده است که شامل دو پروژه شهید شاطری و پروژه شهدای گمنام است.در یکی از تویت های کاربران آمده است: 
اگر براتون سواله که چرا برخی دوستان مقیم (حتی پناهنده) فرنگ با این حمیت از نظام مقدس دفاع می کنند. لایحه بودجه ٩٧ رو دانلود کرده و ذیل بودجه وزارت اطلاعات ردیف های پایانی "پروژه شهید شاطری" و "پروژه شهدای گمنام" را ملاحظه بفرمایید. بالاخره ١٩٠ میلیارد کم پولی نیست.

پروژه شهید شاطری طرح ١١٠ میلیاردی نظام برای حمایت مالی از کسانی است که برای تبلیغ غیرمستقیم اسلام و انقلاب از طریق خدمت رسانی به مستضعفین به کشورهای گروه الف (محور مقاومت) ب (اسلامی مستضعف) د (غیر اسلامی مستضعف) بروند.
پروژه شهدای گمنام هزینه بورسیه تحصیلی، زندگی و هزینه های تشکیلاتی کسانی است که کارشان "دفاع موثر از آرمان‌های انقلاب، ترویج روحیه استکبارستیزی و ارائه چهره واقعی از ایران اسلامی" در کشورهای گروه "ه" است. گروه "ه" شامل غرب و شمال اروپا و آمریکای شمالی با برچسب "محور استکبار" است.


اسحاق جهانگیری که به قهرمان بعضی از افراد خرد باخته تبدیل گردیده بود در نامه ای  همه ادارات و وزارت خانه های دولتی  را از انتقاد از بودجه 97 منع کرده است. 
نامه اسحاق جهانگیری
در این بودجه هزینه عوارض خروجی برای ایرانیانی که قصد سفر به خارج دارند چندین برابر گردیده است : 
و بیش از 3 برابر گردیده که به صورت تناوبی بالا می رود : 

بر اساس لایحه بودجه ۱۳۹۷ عوارض خروج از کشور برای هر نفر به قرار زیر است:

عوارض سفر اول: ۲۲۰ هزار تومان (در مقایسه با ۷۵ هزار تومان در سال ۹۶)

عوارض سفر دوم: ۳۳۰ هزار تومان (۵۰ درصد افزایش)

عوارض سفرهای سوم و بیشتر: ۴۴۰ هزار تومان (۱۰۰ درصد افزایش)

در یک نظر سنجی از کاربران پرسیده شده است که این عوارض صرف چه کاری می شود که اینگونه پاسخ می بینید:


همچنین  بودجه مرزبانی به یک پانزدهم کاهش یافت و  از 160 میلیار به 10 میلیارد رسیده است. این کاهش بودجه 93 درصدی در حالی است که سربازان بیچاره ما در مرزها سربریده می شوند و قاچاق به مانند آب خوردن وارد کشور می شود و مواد مخدر نیز به راحتی از مرزها به داخل کشور می آید.
شهدای مرزبانی
همه اینها در حال صورت می گیرد که حسن روحانی با وقاحت تمام بر این موضوع تاکید می کند که بیایید و بودجه را ببینید:
در کل باید گفت نتیجه بودجه های جمهوری اسلامی فقط چپاول دارایی های ملت ایران است و ما باید با  یک قیام ملی به این غارت بیت المال پایان دهیم و پول ملت ایران را صرف محرومین و صرف ساخت کشور خود کنیم نه زندگی آخوندها.

۱۳۹۶/۰۹/۱۶

ترول یا اوباش اینترنتی چه کسی است؟

به علت زیاد شدن ترول ها در فضای مجازی شما را دعوت به خواندن این مقاله می کنم.
اوباش اینترنتی یا ترول (به انگلیسی: Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می‌شود که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین‌آمیز هستند.

ترول، به افسانه های اسکاندیناوی بازمی‌گردد. غول‌های کوتوله‌ی زشتی که در غارها زندگی می‌کردند و معمولاً در تاریکی بیرون می‌آمدند و مزاحم مسافران و رهگذران می‌شدند. حکایت‌ها و افسانه های زیادی در مورد ترول‌ها وجود دارد و با وجود تفاوت‌ها و تنوع آنها، این ویژگی حضور در تاریکی و ایجاد مزاحمت برای دیگران تقریباً در همه‌ی آنها مشترک است. البته معنای دیگری هم برای واژه ترول – که از سالهای ۱۹۸۰ در فضای وب به کار می‌رود – وجود داردو آن، شیوه‌ای از ماهی گیری است که قایق در حال حرکت،‌ با استفاده از طعمه، ماهیان را گرفتار خود کرده و صید می‌کند
اوباش اینترنتی فردی است که در اتاق‌های گفتگو، تالارها، وب نوشتها یا تارنماهای کاربر-محور پیام‌هایی ارسال می‌کند که حاوی مطالب ناراحت‌کننده یا جنجال‌برانگیز است. در حالی که در یک جمع اینترنتی کاربرانی با حسن نیت بحثی را دنبال می‌کنند، اوباش اینترنتی با تحریک سایرین و با پیش کشیدن بحث‌های نامربوط یا توهین آمیز، به دنبال مطرح کردن خود و متشنج کردن فضای گفتگو است.
اطلاق اوباش اینترنتی به یک کاربر بعضاً ممکن است امری نسبی باشد. به این معنی که نوشته‌های یک کاربر ممکن است از دید بخشی از کاربران یک وب گاه خراب کاری و اوباشی گری تلقی شود ولی همان نوشته‌ها از دیدگاه عده‌ای دیگر، سازنده و مفید باشد. در این موارد معمولاً موضوع به اختلاف نظر میان افراد و لحن گوینده برمیگردد. تشخیص نهایی اینکه چه نوشته‌ای تخریبگرانه و چه کاربری اوباش اینترنتی است با مدیر وبگاه یا تالار گفتگو است. جریمه کاربر خاطی می‌تواند محدود شدن استفاده از امکانات سایت یا مسدود شدن کامل حساب کاربری یا حتی وارد شدن آی پی کاربر در لیست سیاه باشد.
یکی از چالش‌های دائمی دارندگان وب گاه‌ها و تالارهای گفتگو مقابله با خرابکاری و در عین حال برقراری آزادی بیان است. آزادی بی حد و حصر باعث تحمل اوباش‌ها می‌شود و در نهایت به برهم خوردن فضای آرام گفتگو می‌انجامد و از طرفی کنترل و حذف انتقادات هم به دیکتاتوری ختم می‌گردد. یکی از تکنیک‌های بازدارنده‌ای که سایت‌های شناخته شده نظیر فیس بوک، بلاگر و غیره برای مقابله با خرابکاری انجام می‌دهند محدود کردن امکان فعالیت به کاربران ثبت نام کرده‌است. با این روش آمار خرابکاری تا حدی کاهش می‌یابد چرا که خرابکاری را مشکل‌تر و ردیابی کاربر خاطی را آسان‌تر می‌کند.
ذکر این نکته ضروری است که اوباشی‌گری اینترنتی یک رفتار است و اوباش اینترنتی لزوماً این رفتار را تمام مدت و در همه سایت‌ها بروز نمی‌دهد. ممکن است یک کاربر که در ابتدا رفتار سازنده داشته‌است برای مدتی از خود رفتار تخریب گرانه نشان دهد؛ لذا عبارت اوباش اینترنتی یک برچسب قطعی نیست، بلکه مقطعی و وابسته به موقعیت است.
یکی از رایج‌ترین شیوه‌های اوباشی گری در اینترنت استفاده از مغالطه حملهٔ شخصی است. به این معنی که در بحث با کاربری دیگر به جای آنکه استدلال او را تحلیل کنیم، نیت و شخصیت خود او را زیر سؤال برده یا با انگ زدن و فحاشی او را تحریک به مقابله به مثل کنیم.
اخیراً رسانه‌های جمعی این واژه را در خارج از حوزهٔ وب نیز به کار برده‌اند و حوزه استعمال آن در حال گسترش است.
پيروزي يا عدم پيروزي ترول و از آن مهمتر ادامه فعاليت ترول‌گر در يک محيط وابسته به رسيدن يا نرسيدن سوخت به ترول است. اگر آدم‌ها کنترل احساساتشان را از دست بدهند و درگير جنگ‌ها، بحث‌ها و اعصاب‌خوردي‌هايي بشوند که ترول را خوشحال مي‌کند، ترول به کارش ادامه خواهد داد. اين فهم و درک کاربران يک جامعه است که باعث مي‌شود کساني که دنبال دعوا هستند در اينکار موفق شوند يا نه. در صورت امکان فني، دادن منفي به کامنت‌هاي بي‌ربط و بي محتوا يا بي‌توجهي به آن‌ها مي‌تواند ترول‌ها را از کنترل احساسات شما نااميد کند. نکته مهم اين است که هر گونه بحث منطقي با ترول بي‌نتيجه است چرا که ترول فقط به دنبال ناراحت کردن شما است نه قانع کردن تان.

۱۳۹۶/۰۹/۱۳

حسادت ریشه تاریخی شکست های ایرانیان

در ریشه یابی تاریخی علتهای شکست ایرانیان٬ می بینیم که نقش حسادت اطرافیان و حتی یاران نزدیک و خود شهروندان ایران بسیار پر رنگ است. 
از حسادت و عقده سلمان فارسی بگیرید که راههای فتح ایران را به تازیان نشان داد تا حسادت افشین به بابک خرم دین که یار نزدیک بابک محسوب میشد و درب قلعه بابک را به روی سپاهیان خلیفه گشود؛ از حسادت و خیانت میرزا ابراهیم خان کلانتر به لطفعلی خان زند که با بستن دروازه های شیراز بر روی سردار زند سبب پناه لطفعی خان زند به کرمان و سپس کور شدن بیشماری از مردم کرمان و کشته شدن سردار زند شد، تا همین اواخر حسادت ورزیدن شورشیان ۵۷ به خاندان پهلوی و شاهنشاه آریامهر که سبب ویرانی ایرانمان گردید.
این روند حسادت در مبارزات علیه جمهوری اشغالگر اسلامی نیز ادامه داشته و عده ای به علت عدم کارایی و توانایی خود شروع به حسادت و سنگ اندازی و عقده گشایی شخصی در مسیر کسانی می کنند که با عزم راسخ وارد عرصه مبارزه علیه جمهوری اسلامی شده اند.
تا این معضل حسادت و عقده گشایی شخصی که سابقه‌ای تاریخی در بین ایرانیان هم دارد ادامه داشته باشد، روند پیروزی و رسیدن به آرمان‌های بزرگ به سختی پیش خواهد رفت.

توزیع مستقیم پول نفت و گاز بین مردم ایران: فرصت‌ها و چالش‌ها

 دوستان گرامی بحث و گفتگو ها بر سر موضوع پول نفت من را بر آن داشت تا مقاله ای در این رابطه تهیه کنم و به مزایای و معایب توزیع پول نفت بپرداز...